Haal meer uit uw presentaties

Haal meer uit uw presentaties

De meeste bedrijven komen elke ochtend op kantoor en zeggen vaak dat ze een Hetsen & Visschers willen boeken, alleen voor personeel. Dus kun je helpen? Het voor de hand liggende antwoord, als zelfopgeleide experts op het gebied van zakelijke presentaties, is ja, dat kan, maar weten bedrijven vaak echt wat ze echt vragen? Of huren ze een presentator in die misschien niet gekwalificeerd is, of in het slechtste geval gewoon niet opgewassen is tegen de taak!

presentatietraining

Bij het benaderen van een nieuwe presentator is het belangrijk dat je eerst een duidelijk overzicht hebt van wat je hoopt te bereiken met hun presentatietraining. Waarom heb je hun hulp nodig? Gebruik je een diavoorstelling, Power Point of misschien een combinatie van beide? Op welk tijdstip van de dag is de vergadering en wat is de typische grootte van het publiek? Wat is uw budget en hoe lang duurt het om de training voor te bereiden en te geven?

Bij het benaderen van docenten en presentatietrainers aan de universiteit hebben we het vaak over de waarde van hun professionele diensten, maar zelden vragen we hen of ze diavoorstellingen of presentatiestructuurpakketten kunnen aanbevelen. De reden hiervoor is simpelweg omdat we allemaal onze eigen idee├źn, visies en stijlen hebben, en docenten en trainers hun onderwijs en training daarop moeten afstemmen. Ze worden tenslotte betaald om les te geven en te leren, niet om een one size fits all verkoopspeech te geven! Het is echter belangrijk op te merken dat er geen goede of foute presentatiestructuur is. Uw presentatiestijl moet passen bij uw specifieke organisatie en publiek, en door de presentator te vragen wat hij of zij aanbeveelt, kunt u uw ervaring afstemmen op uw exacte behoeften.

Klik hier: https://hetsen-visschers.nl/